fbpx

Naručivanje

Prodavatelj je Tradelli d.o.o. koji posluje na web trgovini na adresi internet stranice: www.tradelli-tekstil.com

Kontakt podaci: tradelli.doo.kiseljak@gmail.com, +387 30 871-678

Adresa: Sarajevska 45, Kiseljak 71250

JIB 4236178200001
PDV 236178200001

Kupac je posjetitelj ove stranice koji popuni elektronsku narudžbu, pošalje je prodavatelju te izvrši plaćanje pouzećem.

Kupcem se smatra svaka osoba koja elektronski naruči barem jedan proizvod, popuni tražene podatke i izvrši narudžbu.

Kupovina se smatra zaključenom kada kupac dobije potvrdu narudžbe.

Cijena artikla

Sve cijene artikala su izražene u valuti konvertibilna marka (KM).

U sve cijene je uključen PDV.

Cijene vrijede u trenutnku potvrde narudžbe. Zadržavamo pravo promjene cijene bez prethodne najave.

Isporuka robe

Osigurana je isporuka robe na prostoru cijele BiH. Uobičajeno vrijeme isporuke je tijekom tri radna dana od potvrde narudžbe. Robu koju prodajemo putem internet trgovine isporučujemo u originalnoj ambalaži, uključujući po potrebi dodatnu zaštitu od oštećenja i lomova u transportu.

Za sva dodatna pitanja u vezi isporuke možete kontaktirati našu korisničku podršku putem e-mail adrese: tradelli.doo.kiseljak@gmail.com ili pozivom na broj 030 871 678.

Cijene isporuke su istaknute prilikom formiranja narudžbe.

Fotografije i opisi artikla

Fotografije nisu poptuno identične artiklima. Uz svaki artikl postavljamo detaljne opise s karakteriskama proizvoda. Zadržavamo pravo pogreški na fotografijama i opisima.

Promjena ili otkazivanje narudžbe

Promjene ili otkazivanje mogu se vršiti za vrijeme obrade narudžbe. U slučaju pravljenja promjena ili otkazivanja narudžbi, kontaktirajte nas, što je moguće prije, na email tradelli.doo.kiseljak@gmail.com, pon – pet, 08:00 – 16:00 h. Napominjemo da ne možemo vršiti nikakve izmjene ili otkazivanja narudžbe ako je Vaša narudžba potvrđena i ako je već poslana na adresu. Od trenutka kad primite narudžbu, možete iskoristiti pravo na odustanak od ugovora.

Dostupnost proizvoda

Prikaz proizvoda prikazuje sve proizvode koji su dostupni u trenutku Vaše posjete web stranice. Sve veličine proizvoda koje nisu dostupne, bit će prekrižene ili će se prikazati isključivo dostupne veličine..

U rijetkim slučajevima (npr. za vrijeme sezonskih sniženja), nekoliko kupaca može istodobno izabrati isti proizvod, za koji će se zbog toga dogoditi da nije dostupan. Proizvodi koji su rasprodani se općenito ne mogu ponovo naručiti. U slučaju da se to dogodi, informirat ćemo Vas emailom o tome da željeni proizvod više nije dostupan. Zbog povratnih poruka, postoji mogućnost da će jedan kupac (ili više njih) odustati od kupnje, pa da će taj proizvod opet biti dostupan.

Poduzeće Tradelli d.o.o. poduzet će sve potrebne mjere kako bi dostava naručenog proizvoda bila ispunjena u primjerenom roku. U slučaju da Tradelli d.o.o. nema na raspolaganju naručeni proizvod, o tome će obavijestiti kupca i ponuditi mu mogućnost kupovine proizvoda iz Tradelli Online trgovine koji je raspoloživ za dostavu i koji je po svojim karakteristikama najbliži proizvodu koji nije moguće dostaviti. Poduzeće Tradelli d.o.o. otklanja odgovornost za posljedice opisane izvanredne situacije.

Pravo na neprihvaćanje narudžbe

Tradelli d.o.o. može otkazati ili odbiti prihvatiti bilo koju potvrđenu narudžbu zbog sljedećih razloga:

U slučaju tehničke pogreške u cijenama ili drugim podacima o proizvodima sadržanima na web stranici tijekom provođenja narudžbe,

Zbog nedostupnosti proizvoda,

Kad sigurnosni sustavi utvrde da bi u pogledu narudžbe mogla biti riječ o prijevari,

Kad postoje razlozi za pretpostavku da je korisnik maloljetna osoba mlađa od 14 godina,

Ako poduzeće Tradelli d.o.o. ne može dostaviti narudžbu na navedenu adresu, odnosno ako je navedena adresa izvan granica Bosne i Hercegovine.

 

Košarica
Košarica je prazna

Izgleda da još niste odabrali nešto iz naše raznolike ponude. Krenite u istraživanje i pronađite savršeni proizvod za vas!